Kollegaer til yoga

Motion & sammenhold

Vil du gøre noget godt for dine kollegaer?
Efter nogle år med færre sociale arrangementer på arbejdspladsen, er det tid til at finde hinanden igen. Og hvorfor ikke gøre det på en sjov og udfordrende måde, der bringer jeres team tættere sammen, og øger sundheden hos den enkelte?

Hos VAIA Training kombinerer vi det sociale og fysiske med det individuelle og online. På den måde kan vi tilbyde en 360-graders motionsløsning, der vil være relevant for alle medarbejdere i teamet eller organisationen.

Træn sammen

Vi tilbyder træninger med professionelle trænere og atleter. Træningerne vil udfordre jer og dermed bringe jer tættere sammen. Vores brede udvalg af trænere gør at vi kan sammensætte en pakke, hvor alle kommer ud af deres komfortzone. En pakke består normalt af yoga, fitness og kampsport og tilrettelægges, så det passer ind i jeres program. Træningerne kan altså finde sted inden for eller uden for jeres normale arbejdstid. Vi kan komme til jer, men hvis I ikke selv har de nødvendige faciliteter, så kan vi også finde vi dem for jer.

Det eneste i skal gøre, er at møde op, hygge jer og svede sammen. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige løsninger.

 

virksomhedstræning sammen yoga

Fællestræning

I fællesskab med jer skræddersyr vi et forløb, hvor I kan prøve kræfter med forskellige motionsformer. Vi tror på, at en fælles udfordring vil styrke sammenholdet. I et forløb, vil I både finde ro og fordybelse når i sammen dyrker yoga, men også temperament og tempo, når i skal kæmpe med og mod hinanden i kick boksning.

Formålet vil altid være fællesskab, personlig udvikling og glade kollegaer.

Øvelser til frokostpausen

Stillesiddende arbejde er en kæmpe udfordring for folkesundheden i Danmark. Derfor får I jeres egen unikke side, hvor der hverdag vil være en lille video med en ny øvelse, som kan laves ved skrivebordet. Nogen kan lide at lave øvelserne i fællesskab med de andre kollegaer, andre laver dem for sig selv. Det er helt op til jer.

Siden er branded i jeres farver og med jeres logo.

Online træningsplatform

Med VAIA Training får man adgang til en online træningsplatform. Her er der et hav af træningsvideoer, som man kan lave derhjemme eller på farten. Mange kan laves uden brug af udstyr og der er træninger til alle niveauer. Dette tilbud er perfekt til de kollegaer, der vil i gang med at motionere, har travlt i hverdagen eller af andre årsager kan se en pointe i, at få træningen klaret hjemme i stuen på 20 minutter.

Alle videoer er af høj kvalitet, med professionelle trænere eller danske atleter.

VAIA Elite

Som noget særligt, kan I i mindre teams få Masterclasses med professionelle trænere. Vil I eksempelvis løbe med en professionel maratonløber? Vil I lære badminton fra en af Danmarks bedste? Eller vil I cykle Danmark rundt med en world-tour rytter? Uanset ønsket kan vi sammensætte den perfekte Masterclass. 

Vi anbefaler op til fire personer til en Masterclass.