VAIA hvad?

Vores målsætning er, at være den lille forskel, der hjælper til at du får motioneret i dag. Vi vil via kompetente trænere, gode produktioner og varieret indhold hjælpe mennesker til at bevæge sig mere. Dette er uanset hvor de befinder sig i verden såvel som i livet.

Vi har et ønske om at gøre motion sjovere og mere tilgængeligt.

God træning.

Inden du starter din træning

Træning og motion er grundlæggende godt for dit humør og din krop. Det er dog vigtigt, at du passer på dig selv, så du ikke får skader ved træningen. Derfor har vi følgende råd:

  1. Stop hvis det gør ondt – ømme muskler er fint, ømme led er noget skidt.
  2. Forsøg altid at holde god form i øvelserne. Det vil sige, at du skal spænde godt op i kroppen og kun gentage øvelserne i det omfang, du føler dig i kontrol over din krop og udførslen af bevægelsen.
  3. Varier din træning, så du ikke belaster de samme led hver dag, men i stedet styrker hele kroppen over tid.
  4. Hverken vi eller vores trænere kan se dig udføre øvelserne, eller mærke hvordan din krop har det, så du har selv det fulde ansvar for, at passe på dig selv og stoppe, hvis noget føles forkert.
  5. Hav det sjovt og få sved på panden – det vil være godt for dig på kort og langt sigt.

FAQ

Vaia er online træningsvideoer og du kan vælge mellem tre medlemskaber. Det koster 99 kr. om måneden ved månedligbetaling, 80 kr. om måneden ved kvartalvis betaling og kun 42 kr. om måneden, hvis du betaler for et år ad gangen. Vi har sat prisen så lavt som muligt, for at så mange mennesker som muligt kan få glæde af vores service, samtidigt med at vi kan aflønne trænerne, producere videoerne og få alt det omkringliggende til at løbe rundt.

Vi tilbyder en bred vifte af træninger, der udvides uge for uge. Det gør vi fordi vi tror på, at vi mennesker gerne vil have mulighed for variation og for at kunne vælge efter godtbefindende. I vores videobibliotek kan du gå på opdagelse i de mange workouts.

Langt de fleste træninger kan laves uden brug af udstyr. Dog vil vi anbefale at bruge en træningsmåtte eller lignende, hvis træningen finder sted på gulvet. Hvis du har håndvægte eller en kettlebell, kan du bruge dit udstyr for ekstra vægt. Der vil løbende blive tilføjet træninger, der kræver udstyr.

Vi gør meget ud af kun at samarbejde med mennesker, som vi mener, har fagligheden i orden og som samtidigt er sympatiske. Det tror vi på, giver den bedste træning for dig.

Hvis du selv er træner eller kender en, vi bør have med, så hører vi gerne fra dig på hej@vaia.dk